Affärstelefonisystem för mellanstora företag

Modern företagskommunikation kräver en mängd verktyg, såsom fasta och mobila telefoner, e-post, meddelandetjänster, röstbrevlådor, närvaroinformation och audio-, webb- och videokonferenssamtal. Samla alla dessa verktyg i ett integrerat system som underlättar sömlös kommunikation var som helst, när som helst och på vilken enhet som helst.

Telefoner, enheter och tillbehör för företag

Det här är skrivbordstelefonerna, konferenstelefonerna och tillbehör som ni behöver för att få ut det mesta av era affärskommunikationssystem. Ni hittar allt från prisvärda telefoner av basmodell till avancerade, trådlösa telefoner för chefsnivån och tillbehör för större mobilitet – och mer ändå.

Utforska enheter och tillbehör

Verktyg anpassade för mellanstora företags samarbete via webben

Arbetsstyrkan har idag en mer skiftande och geografiskt utspridd karaktär. Det gör samarbete mer utmanande – och viktigare – än någonsin. Tack vare Mitel kan ni samarbeta på det sätt som fungerar bäst för just er, såsom via röst- och videosamtal, snabbmeddelanden, webbpresentationer, och via telefon-, webb- och videokonferenser.

Titta på våra samarbetsverktyg

Kontaktcenter och kundupplevelse med inriktning på mellanstora företag

Målet med kontaktcenter är att skapa en kundupplevelse som bygger och bevarar lönsamma relationer. Med vår teknik kan ni göra detta samtidigt som ni ger kunderna mer och säkrar telefonisternas produktivitet genom effektiva lednings- och effektiviseringsåtgärder.

Mobilitetslösningar

Oavsett om medarbetarna finns på kontoret, hemma eller är på resande fot så kan medarbetare i alla slags företag bli mer innovativa och produktiva med teknik som stödjer större mobilitet.

Mobilitetslösningar

Kontakta en affärskommunikationsspecialist