Bli inspirerad av Mitel!

  Bli inspirerad av Mitel!

  Under mars kommer Mitel besöka 3 orter i södra Sverige och prata om varför det är dags att sluta kalla ett kontaktcenter för ett kontaktcenter. Vi borde kanske prata om ett Customer Experience Center istället?

  Ett annat modeord branschen har slängt sig med är Unified Communication & Collaboration (UCC), men nu är det dags att prata om verktyg som verkligen stöder det förändrade arbetssättet som fler och fler organisationer börjar införa - ett verktyg som stöder projektledning, dokumentlagring samt företagsanpassad social teknik - Workstream Communication & Collaboration (WCC) - Team Collaboration.

  Tekniken är inte längre problemet – frågan är snarare vad behoven är och vilka nya möjligheter som öppnas med nya sätt att integrera affärsapplikationer och molnbaserade kommunikationstjänster.

  Under Mitels Inspirationsdagar kommer vi att diskutera kring hur dagens digitala och mobila värld har förändrat det mesta. Vi kommer också att prata lite om några av våra nyheter inom kontaktcenter och samarbete.
   
  Några punkter ur agendan för inspirationsdagarna:

  • Mitelnytt
  • Från UCC till WCC: Team Collaboration
  • Dagens digitala och mobila konsumenter
  • Produktnyheter

  Vi inleder dagarna klockan 09.00 med kaffe och smörgås, programmet börjar sedan 09.30 och avslutas med lunch vid 12-tiden. Efter lunch finns det möjlighet att boka enskilda möten med oss.

  Läs mer om Mitels Inspirationsdagar och hur du anmäler dig

  Titta på videon