Möt Mitel och våren på anrika Loka Brunn den 26-27 april

  AFTT Användarföreningen för tjänstebaserad telefoni

  Möt Mitel och våren på anrika Loka Brunn den 26-27 april på Användarföreningen för tjänstebaserad telefonis (AFTT) årliga konferens.

  AFTT är den enda föreningen inom tjänstebaserad telefoni som talar för användarna. Genom ett medlemsskap knyter du kontakter i branschen och får en chans att påverka tjänsteutvecklingen. Varje år arrangerar AFTT en konferens och andra aktiviteter för föreningens medlemmar. Den årliga konferensen, i år förlagd till anrika Loka Brunn utanför Örebro, är till för att bredda medlemmarnas kunskaper och utbyta erfarenheter mellan användare av tjänstebaserad telefoni. Välkommen att anmäla dig till AFTT-konferensen på Loka Brunn 2018!

  Mitels seminariepass ”Den digitala arbetsplatsen” kommer att kretsa kring gränssnittet mellan verksamheten och externa kontakter, hur man effektivt kan samarbeta i grupper och projekt samt säkra mötestjänster blir allt viktigare. Mitel presenterar hur man inom dessa områden på ett säkert och kvalitativt sätt kan effektivisera och skapa värde.

  Besök oss också i vår monter där du träffar våra representanter som kan berätta mer om hur vi kan bidra med att se till att företagskommunikation och mobilitet möts i molnet!

  Subscribe to blog

  Featured Posts

  Related Posts

  Join thousands of subscribers & get great content like this once a week