MCED18 kommer till en stad nära dig!

  MCED18 kommer till en stad nära dig!

  Under oktober och november kommer Mitel besöka 7 orter i Sverige under en förlängd förmiddag och prata om det mesta och bästa från Mitel Customer Experience Days 2018 (MCED18) i Västerås. Vi riktar oss både till er som inte hade möjlighet att träffa oss på MCED18 i maj och till er som tycker att repetition är kunskapens moder.
   

  MCED18 on Tour!


  Under dagen kommer vi att varva presentationer med demonstrationer och diskussioner för att verkligen visa på alla möjligheter som finns med våra lösningar och svara på era frågor.

  Vi kommer att prata om UC- och samarbetslösningar, telefonistappar samt kundservice och kontaktcenter och vi kommer att diskutera kring hur dagens digitala och mobila värld har förändrat det mesta.

  • De nya medarbetarna ställer andra krav på arbetsmiljö och verktyg, de tar för givet att arbetet inte är en plats utan en aktivitet som kanske inte alltid är styrd av tid och rum och vill ha den bästa samarbetslösningen.
  • Arbetsinnehåll och arbetsmetodik förändras för telefonister och receptionister. När är en kommunikationscentral eller traditionell telefonist bäst?
  • Sättet att interagera mellan säljare och köpare förändras, den nya spelplanen där konkurrenterna nu bara är ett klick borta, hastigheten som ett gott eller dåligt rykte sprids med, och inte minst hur köpresan förändrats.

  Dagarna inleds klockan 08.30 med kaffe och smörgås, presentationerna inleds vid 9-tiden med avbrott för lunch vid 12-tiden. Efter lunch kommer det finnas tid för att ha enskilda diskussioner med oss - kom ihåg att anmäl ditt intresse vid anmälan.

  Har du några speciella önskemål eller frågor som du vill att vi förbereder så kan du skriva det i din anmälan.

  Varmt välkomna till MCED18 On Tour i en stad nära dig!

  önskar Mitel-teamet i Sverige

  Läs mer och anmäl dig till MCED18 On Tour!

  Så här tyckte några kunder om Mitel Customer Experience Days 2018 i Västerås


   

  Subscribe to blog

  Featured Posts

  Related Posts

  Join thousands of subscribers & get great content like this once a week