Kommunikation och samarbete

Med företagskommunikation menar man i dag en mängd verktyg, inklusive skrivbords- och mobiltelefoner, e-post, snabbmeddelanden, närvaroinformation, ljud-, video- och webbkonferenser.

När de här samarbetsverktygen integreras i ett system som möjliggör ett enkelt kommunikationsflöde mellan enheter kallas det "Unified Communications and Collaboration", eller kort och gott UCC.

 


Liksom en rak linje är det kortaste avståndet mellan två punkter, gör UCC-kommunikationen det möjligt för företag att fatta de snabbaste besluten och genomföra de snabbaste transaktionerna. Med UCC kan användare kommunicera på det sätt som bäst passar deras behov eller situation. Och de individuella verktygen är sammankopplade så att åtkomsten blir optimerad och effektiv.

Mitel erbjuder branschledande UC-lösningar för företag i alla storlekar. Alla våra röstlösningar kan utökas till kompletta, funktionsrika UCC-lösningar. Och eftersom vi ger dig möjligheten att köra våra kraftfulla lösningar på vår maskinvara eller på dina servrar via programvara kan du expandera dina villkor och dina tider.

Mitel erbjuder även röst- och UC-lösningar som en tjänst. Våra molnmöjligheter innebär att du kan hoppa över både maskinvaran och servrarna och i stället prenumerera på ett UC-system med hjälp av våra datacenter. Med andra ord, inga långsiktiga åtaganden eller investeringskostnader.

Mitel har levererat företagskommunikationslösningar i över 40 år. Våra lösningar är enkla men ändå omfattande och innefattar kärnprogramvara, telefoner, headsets och robusta program som kontaktcenterlösningar och en svit med mobila möjligheter. Våra lösningar efterlever branschstandarder och erbjuder högsta tillförlitlighet och en oöverträffad frihet och flexibilitet.