Mitel filialblag

Mitel upprätthåller ett antal strategiska teknologiska samarbeten som gör det möjligt för oss att enkelt integrera med branschledare och komplettera våra kärnlösningar med unika och innovativa lösningar till gagn för kunderna.

AirVM

AirVM levererar prisvärda datorbearbetningslösningar för molnet till alla miljöer. AirVM levererar med hjälp av VMwares senaste teknologi skalbara virtuella servrar med betydande kostnadsbesparingar mot vanlig fysisk maskinvara. Vår VMware-tjänst i företagsklass uppnår de högsta nivåerna av prestanda, tillförlitlighet, skalbarhet och effektivitet för din organisation.

Benbria

Benbria levererar ett multimodalt aviseringssystem som möjliggör för organisationerna att öka kundlojaliteten, förbättra prestanda och sänka kostnaderna genom strömlinjeformade kommunikationer med medarbetarna, kunderna och grupper med målpersoner. Benbria BlazeCast® förser organisationerna med ansvarsbestämning, eskalering och lösningen av såväl rutinuppgifter som kritiska frågor genom att möjliggöra snabbare leverans och respons på viktig information genom kommunikationer i flera medier.

Martello Technologies

Martello levererar en lösning med proaktiv, molnbaserad nätverksövervakning och nätverksrapportering till ett antal av Mitels IP-kommunikationsplattformar och tillhörande nätverksinfrastruktur. Med sin säkra webbportal presenterar Martello status för alla övervakade nätverkselement och ger säker fjärråtkomst på begäran till kundernas webbplatser.

NetVitesse

NetVitesse konstruerar och utvecklar webbaserad kommunikationsprogramvara för företag. Företaget erbjuder kommunikationsberedda affärsprocessapplikationer, platsmedvetna lösningar och integreringstjänster till ett antal IP-enheter.

Teldio

Teldio förhöjer värdet för enhetliga UC-plattformar genom att sömlöst inkorporera tvåvägsradionätverk genom en serie med nätverksfärdigheter och nätverksapplikationer. Flaggskeppsprodukten, Radio Branch Exchange (RBX), levererar en total IP-telefonupplevelse för användarna av tvåvägsradio till en bråkdel av kostnaden för cell-, satellit- och WiMAX-lösningar.

YUPIQ

YUPIQ aktiverar kraften hos sociala medier genom din lösning för multimedia contact center. Med tanke på världens förkärlek för att dela information, åsikter och frågor på sociala mediekanaler måste ditt företag vara berett att reagera för att skydda ditt varumärke. YUPIQ levererar lösningsbaserad programvara som möjliggör för dig att hålla reda på vad som sägs om ditt varumärke.