Registrera

Samtal från MiCloud

Gå med i diskussionen kring dagens teknologiska affärsutmaningar, nya trender och strategier för att ge kunderna möjligheter, inspirera till framgångar och maximera värde.

Bli en auktoriserad PARTNER

Som Mitels kanalpartner har du tillgång till ett fullständigt utbud av tjänster och verktyg som syftar till att maximera dina färdigheter, din framgång och din lönsamhet.

Befintliga auktoriserade PARTNER

Mitel Online ger Mitels kanalpartner tillgång till en säker webbportal som ger allt som behövs för att trygga framgång i vårt kanalprogram inklusive information om Mitel, våra produkter, lösningar, program, support, tjänster och verktyg för ditt företag ska växa i samarbete med oss.

Användargrupp

Mitel User Group, som drivs helt oberoende av Mitel, är en viktig röst i vägledningen av Mitels utveckling av lösningar.

Mitel Solutions Alliance

Det är här som kommersiella utvecklare, tjänstleverantörer och Mitels kunder kan få tillgång till våra utvecklingsverktyg, support, testresurser och marknadsföringskanaler – och ge liv åt integrerade kvalitetslösningar. Ta reda på mer Consultant Liaison Program Vi erbjuder telekommunikationskonsulterna allt de behöver för att hålla sig à jour med de senaste framstegen inom Mitels teknologi.

Kundvård

Mitels webbaserade serviceportal för kundvård som ger kunderna möjlighet att generera och sköta servicebeställningar online.