Lösningsrubrik

Hospitality – kommunikationslösningar

En god kommunikation är grunden inom alla framgångsrika hotell. Mitels Hospitality-kunder får skalbar, tillförlitlig kommunikation som är optimerad för att tillgodose branschens behov.

Framtidens gästupplevelse

Hotell håller på att bli verksamhetsnav – och gästerna bedömer hotellverksamhet efter möjligheterna att vara anslutna. Funktioner som automatisk incheckning och smarttelefonintegrering är bara toppen av isberget. Hur kan ni förvandla gästupplevelsen med ett verkligt uppkopplat hotell? Här får du se och uppleva mer.

Mitel 400 Hospitality-paket

Få den legendariska kraften och tillförlitligheten hos kommunikationsservern MiVoice Office 400 tillsammans med en uppsättning specialbyggda Hospitality-appar. 

Läs mer

Mitel-anslutna gäster

Ge dina anställda och gäster teknik som förbättrar upplevelsen.

Läs mer

MiCloud Hospitality

Minska komplexiteten på anläggningen, förenkla supporten och undvik dyra uppgraderingar. Få alla de banbrytande servicefunktioner du vill ha levererade som en tjänst från molnet och betala för abonnemanget per månad.

Läs mer

Mitel Hospitality Solution Expert Program

Om du säljer till företag inom hotellverksamhet behöver du en partner som förstår branschen, har stabila relationer med hotellinnehavare, förstår verksamhetskraven och levererar teknik och support i en klass för sig. Den partnern är vi.

 

Bli partner

Broschyren om Hospitality-lösningar

En god kommunikation är grunden inom alla framgångsrika hotell. Hämta hela broschyren om lösningar för hotellbranschen och läs mer

Ladda ner broschyr