Insights: Resultat

Visa 1-10 av 32 total
Kundcase Kundcase

Stadium

Årsomsättning på närmare sex miljarder kronor, 3 000 anställda och fler än 140 fysiska butiker i Sverige, Danmark och Finland, samt en kraftigt växande verksamhet på nätet.

Kundcase Kundcase

Hub One Case Study

Hub One, a subsidiary of Groupe ADP (Aéroport de Paris), is a telecom operator and integrator of mobile and tracking solutions for 4500 enterprises of different sectors in France, four airports (Roissy Charles de Gaulle, Orly, Le Bourget and Amsterdam Airport Schiphol), shopping malls, and campuses.

Video Video

Powering connections

Vi är experterna på företagskommunikationer som ligger bakom två miljarder samtal, chattar och sociala meddelanden varje dag.

White Paper White Paper

Companion

Companion är ett administrationssystem för telekommunikationslösningar med funktioner för övervakning och analys av uppringnings- och svarskvalitet som gör det möjligt att effektivisera telefonisystemet och sänka kostnaderna för telekommunikationen. Uppgifterna kan användas som underlag för debiteringen och framställs i form av ett stort antal olika standard- och specialrapporter. I Companion ingår också en databas över telekommunikationsutrustning med möjlighet till hantering av arbetsorder.

Sidor