Molntjänster för partner och tjänsteleverantörer

Skapa nya intäkter och leverera nya tjänster


Nu för tiden hanterar miljontals företag många nödvändiga funktioner online, och efterfrågan på molnbaserade kommunikationslösningar är ett faktum i branschen. Har ni den bästa lösningen för att få er del av kakan?Våra erbjudanden är lätta att bundla, sälja och distribuera. Med ett stort antal funktioner och en rad olika integrationslösningar är det här något som våra kunder verkligen gillar. Men det bästa av allt är att våra lösningar genererar regelbundna intäkter utan alltför stora risker vad gäller kostnader och värdeminskning.

 


Därför bör ni välja molnbaserad kommunikation:

Lättillgänglighet

Det är nu enklare än någonsin att kommersialisera molnlösningar med white label-funktioner och stöd för sömlös skalbarhet i fyrskiktade globala datacenter.

Återkommande intäktsflöde

Fasta månadspriser per användare och utan minimikostnader hjälper er att prognostisera intäkter och undvika utgiftsrisker.

Arbeta ihop med ett globalt frontföretag

Få ut alla fördelar med att arbeta med den globala marknadens främsta leverantör av molnbaserade kommunikationslösningar för företag.  

Säkerhet och tillförlitlighet

Dra nytta av de fyrskiktade globala datacentrens redundans och drifttid, och av säkerheten som följer med lösningarna för privata molntjänster.