Företagsmobilitet

Med Mitels lösningar får du frihet att arbeta när som helst, var som helst och med vilken enhet som helst.

På kontoret, hemma eller på språng hjälper Mitels mobilitetslösningarna medarbetarna i alla typer av organisationer att vara innovativa och produktiva.

 


Med dagens mångfaldiga medarbetarkårer måste kommunikationslösningarna anpassa sig till individers och organisationers behov, inte tvärtom. Vare sig det rör sig om kontorspersonal som måste kunna använda sin telefonanknytning från ett mötesrum eller sitta vid ett annat skrivbord med en annan telefon varje dag eller rörliga arbetare som måste ha sin kontorstelefonanknytning kopplad till sin mobiltelefon eller till och med hemmabaserade medarbetare eller distansarbetare som behöver ha en fullständig "på kontoret-upplevelse" oavsett var i världen de befinner sig så kräver användarna samma funktionsrika kommunikationsupplevelse som de har på kontoret, oavsett var de befinner sig eller vilken enhet de använder.

Dagarna med "en storlek passar alla" kontor är förbi. Dagens medarbetare har ett antal olika sätt att arbeta, scheman och inställningar.

Företagsrörlighetslösningarna från Mitel bygger högpresterande organisationer genom att hjälpa till att

Öka verksamhetens möjligheter

Befria människorna från placeringens begränsningar samtidigt som en konsekvent kommunikationsupplevelse ges hemma på kontoret eller utanför.

Utnyttja smart teknik

Leverera Unified Communication och samarbetsfunktioner till valda mobila enheter eller surfplattor, oavsett märke eller nätverk.

Konsolidera kommunikationerna

Ger medarbetarna kontrollen över alla sina affärskommunikationer.

Förbättra kundservicen

Säkerställer att medarbetarna ständigt kan nås och svara på kundsamtal.

 

Product Downloads