Micollabs samarbetsverktyg via webben

Med MiCollab har företaget alla resurser som behövs för att ta kontakt, kommunicera och samarbeta i blandade miljöer, vilket ökar tankeutbytet samt förbättrar hastigheten och kvaliteten i beslut som fattas.

Se verktyget i drift ›

 

 

Anslut • Kommunicera • Samarbeta

Få mer gjort – var du än är

Använd samma fullödiga telefoni- och samarbetsfunktioner som på skrivbordet, oavsett var du befinner dig. Du kan enkelt röra dig från kontoret till flygplatsen, golfbanan eller barnens fotbollsträning – utan att missa interaktionen som pågår.

Ladda ner broschyr
Mitel MiTeam
 

Ladda teamkommunikationen till max

Öppna upp isolerade gruppmiljöer med robusta samarbetsverktyg som ger kraftfull produktivitet för både stationära datorer och mobila enheter. Med MiTeam kan du utöka teamet inom eller utanför företaget, så att medarbetare, leverantörer, partner och kunder kan delta i samtalet på distans.

Läs mer

Få liv i mötena

Berika möten med imponerande samarbetsfunktioner, oavsett om det är planerade eller improviserade sammankomster. Använd video, skrivbordsdelning och dokumentsamarbete. Arbetsgrupper och andra utanför företaget kan också dela idéer och arbeta tillsammans mot gemensamma projektmål.

Läs mer

Tala med en samarbetsspecialist