Minska kostnaderna med ett värdbaserat (hostat) telefonisystem

Mitels MiCloud-lösning är ett omfattande program som har anpassats för att tillhandahålla kärnproduktportföljen i molnet. De här lösningarna är perfekta för alla organisationer – från små och medelstora till stora  samt tjänstleverantörer.

Stora organisationer förser i allt högre grad sina anställda verksamhets- och kommunikationsteknik  från molnet, levererade via  offentliga och privata nätverk. Mindre organisationer tar också till sig trenden genom att köpa molnbaserade erbjudanden från tjänstleverantörer.


Molnklara Mitel-lösningar

Fördelarna med molnet är desamma – oavsett om det är till för användning internt eller för att tillhandahålla tjänster: stordriftsfördelar, makalös flexibilitet samt ett löfte om enklare åtkomst till pågående teknikframsteg och ännu större produktivitet.

MiCloud erbjuder en lösningssvit som levererar kärnprodukterna – MiVoice, MiCollab och MiContact Center – till specifika delar av marknaden. Mitels fria arkitektur knyter problemfritt ihop alla dess kommunikationsprogram för att tillhandahålla en kontorsupplevelse var som helst och på alla enheter. Och dess molnklara programvara är enhetlig, vilket innebär att du använder samma gränssnitt oberoende av hur stort din verksamhet växer sig eller hur du väljer att tillämpa det.

Oberoende tjänstleverantörer + Mitel: En kraftfull kombination

Mitels tjänsteleverantörer utnyttjar MiCloud – Powered By Mitel för att erbjuda sina slutkunder omfattande, molnbaserade UC-produkter som en del av en svit med integrationserbjudanden. Beroende på tjänstleverantörens möjligheter har Powered By Mitel flera tillämpningsmodeller och licenspaket som har utvecklats för att öka vinsten.