MiCollabs telefon-, webb- och videokonferenser

Få telefonkonferenser, videokonferenser och samarbete med ett och samma program på PC, Mac och mobila enheter. Förbättra enkelt vilket möte som helst med fil- och skärmdelning i realtid, gransknings- och samarbetsfunktioner och dessutom röst- och videosamtal.

 

Håll schemalagda eller spontana konferenser

Initiera en mängd olika samarbetssessioner, alltifrån schemalagda samtal (enstaka eller återkommande) till ad hoc-sessioner. Deltagare kan ringa in och delta i en konferens, eller så kan de bli uppringda, vilket förenklar processen och ökar bekvämligheten.

Video med bild och ljud från flera ställen

Bygg starkare, mer effektiva arbetsrelationer mellan geografiskt spridda enheter med presentationer och kontakt via video. Med MiCollab behöver medarbetarna inte heller traditionell videokonferensutrustning som konferenstelefoner eller rumskameror – bara den vanliga webbkameran i datorn.

Läs mer

Webbaserat samarbetssystem

Deltagarna kan använda en vanlig webbläsare och strömma ljudupptagning från möten, se mötesledarens delade skrivbord och räcka upp händerna eller ge tummen upp/tummen ned virtuellt. Mobila och externa deltagare behöver inte ladda ner extra klientprogram till sina enheter för att delta.

Ladda ner broschyren

 

Tala med en samarbetsspecialist