Lösningsrubrik

Spara pengar med värdbaserade PBX-tjänster

Lokala system kanske är normen för affärskommunikationer men de är dyra att köpa, använda och underhålla. Värdbaserade PBX-tjänster i molnet ger dig samma röst- och samarbetsmiljö i realtid och bättre PBX-funktioner som gör att du sparar tid och pengar. Det är ett enkelt val.

Ingen maskinvara, inga bekymmer

Säg farväl till kapitalkostnader, underhåll och serviceavgifter med ett värdbaserat affärstelefonisystem. Molnet ger utmärkt samtalskvalitet, branschledande tillförlitlighet och ett lätthanterligt telefonisystem utan några initiala kostnader – allt du behöver för en låg månadskostnad.

Frigör IT-resurser

Slösa inte värdefulla IT-resurser på föråldrad PBX-maskinvara – låt någon annan sköta maskinvaran så att din personal används där de behövs som mest. Ett värdbaserat PBX-system ger dig nya funktioner snabbare. Du kan snabbt lägga till eller ta bort linjer och hålls alltid uppdaterad med de senaste versionerna automatiskt.

Mitel är det mest populära varumärket bland användare av molnbaserad kommunikation – mer än dubbelt så många väljer Mitel än närmsta globala konkurrent. Synergy Research

Betala efter tillväxt

Lokala PBX-system kan göra att du betalar för en kapacitetsplanering som inte är anpassad efter dina behov. Du kan ha för lite eller för mycket kapacitet. Molnbaserade PBX-tjänster ger dig alltid rätt mängd kapacitet vid rätt tillfälle så att du bara betalar för det du behöver.

Håll igång verksamheten

En molnbaserad värdplattform ger hög tillförlitlighet och smidig katastrofåterställning så att du alltid är ansluten till kollegor och kunder.

Kontakta en expert på molnkommunikation