MiVoice Conference Phone

Den här användarvänliga konferenstelefonen har 16 inbyggda mikrofoner och överlägsen ljudkvalitet, plus möjligheten att problemfritt dela idéer och filer med de inbäddade presentationsfunktionerna för presentationer i rummet.

Maximera effektivitet och produktivitet under konferenssamtal med en lättanvänd enhet

Mitel MiVoice Conference Phone gör konferenssamtal tydliga, enkla och effektiva. Conference Phone kombinerar 16 mikrofoner med HD-ljud som automatiskt fokuserar på den person som pratar för att minimera ljud från andra konversationer och göra så att den som talar hörs tydligare.

Konferenstelefonen har även en stor pekskärm med inbäddade samarbetstjänster och webbläsare så att deltagarna kan komma åt, visa, samarbeta med och visa presentationer i rummet – utan att behöva en dedikerad dator i rummet.

MiVoice Conference Phone är inte bara enkel att använda utan den är även lika enkel att konfigurera som vilken annan IP-/SIP-telefon som helst.


Viktiga egenskaper och funktioner

  • Bredbandsljud (22 kHz) ger större räckvidd för dynamiskt ljud som matchar mänskligt tal samt hörsel för att ge en renare och tydligare ljudupplevelse.
  • Beamforming Technology erbjuder en mjuk och problemfri övergång mellan mikrofoner samt fokuserar mikrofonerna på den som talar utan att behöva öka mikrofonförstärkningen. Detta eliminerar i stort sett allt bakgrundsljud/alla andra konversationer från slutanvändarens ljudupplevelse.
  • En matris med 16 mikrofoner inbyggda runt telefonen ger 360° ljudintag från upp till tre och en halv meters avstånd. Detta gör behovet av externa mikrofoner minimalt för de flesta mötesrum.
  • Högtalarna är utvecklade för att erbjuda tydligare uppspelningsljud och motstånd mot störningar från mobiltelefoner och trådlösa enheter.
  • Integration med Mitels kommunikationssystem och samarbetslösningar hjälper till att maximera din avkastning på din investering i Mitel UCC.
  • Smarta appar, t.ex. WebEx- och Join.me-klienter, ger snabb och enkel åtkomst till molnbaserade samarbetstjänster – inklusive möjligheten till stöd för presentationer på surfplattor i mötesrummet.
  • Den inbyggda webbläsaren ger användarna möjligheten att ansluta till andra molnbaserade tjänster, t.ex. Gmail och Exchange Web, för att ringa kontakter och använda chattfunktioner direkt via MiVoice Conference Phone.
  • Enkel anslutning för åtkomst till inbäddat stöd för samarbetsfunktioner – anslut telefonen med en HDMI-kabel till en bildskärm eller projektor med hög upplösning.
  • Fullspäckad med ljudlösningar i högsta klass i samma prisklass som vanliga konferenstelefoner.

Lär dig mer om hur du kan göra dina samtal i konferensrummet ännu enklare

Prata med en kommunikationsexpert om hur MiVoice Conference Phone kan hjälpa ditt företag.


Produktnedladdningar: